Koronavirus ja 4H-kerhot!

22.4.2021

Covid19-tiedote 4H-kerholaisten huoltajille!

4H-kerhot aloittaa pitkän tauon jälkeen.

Kangasalan Seudun 4H-yhdistys noudattaa Pirkanmaan alueellisen pandemiaohjausryhmän antamaa suositusta ryhmäharrastusten järjestämisestä.

Pirkanmaan pandemiaohjausryhmä linjasi 20.4., että alle 20-vuotiaiden vuonna 2002 ja sitä myöhemmin syntyneiden ryhmäharrastustoiminta sisä- ja ulkotiloissa on mahdollista 21.4.2021 alkaen OKM/THL turvaohjeistusta noudattamalla, mukaan lukien 10 henkilön ryhmäkokoa soveltamalla. Kangasalan Seudun 4H-yhdistys toimii linjauksen mukaisesti.

Ohjeet ovat luettavissa kaupungin verkkosivuilla:https://www.kangasala.fi/ajankohtaista/nuorten-harrastustoiminnan-rajoituksia-puretaan/

Seuraa Kangasalan Seudun 4H-yhdistyksen kuulumisia ja ajankohtaisia ilmoituksia www-sivuilta: kangasala.4h.fi sekä Facebookista https://www.facebook.com/4HKangasala/. Meidät löytää myös Instagramista: https://www.instagram.com/4hkangasala/

Seuraamme tarkasti valtakunnallisia ja paikallisia ohjeistuksia koronatilanteesta. Olemme yhteydessä huoltajiin ja lapsiin viipymättä mahdollisista muutoksista. Vastaamme myös mielellämme kysymyksiin ja keskustelemme turvallisesta 4H-toiminnasta. Toimimme vastuullisesti, yhteistä tekemisen iloa unohtamatta.

 

Ystävällisin terveisin, Mikko Tahlo, toiminnanjohtaja Kangasalan Seudun 4H-yhdistys ry, puh. 040 510 9959