Mopotalli, Tapulinmäki, Kangasala

Torstaisin klo 17:00-20:00!


Mopotalli aloittaa toiminnan lomien jälkeen torstaina 10.8.2023 klo 17:00

Mopopojille ja -tytöille (suositusikä mopotallille 13-17v.) !!

Kangasalan Tapulimäelle on pistetty pystyyn rasvanäppien oma kotiluola yhteistyössä Kangasalan Seurakunnan erityisnuorisotyön ja MC Rennon kanssa. Mopotallissa saavat huoltoa isot ja pienet kaksipyöräiset polkupyöristä, skoottereista ja mopoista aina moottoripyöriin asti. Eikä ketään ole kielletty saapumasta mopoautolla, mönkijällä tai ruohonleikkurillakaan. Tule hakemaan vinkkejä tai jakamaan omaa tietotaitoasi.

Rasvauta ketjut, kiristä pultit tai tee vähän isompiakin korjauksia. Työkaluvalikoima on tallissa pyritty saamaan sen verran laajaksi, että mopotallin kahden vapaaehtoisen puoliammattilaisen käsissä melko kinkkinenkin ongelma ratkeaa. Juhani Tainio, Kari Mäki ja Mikko Tahlo auttavat konehommissa ja siinä sivussa huoltoa saavat myös kuljettajat Jommun kanssa rupatellessa tai kavereita morjestellessa.

Oman kulkupelin puute ei sekään haittaa harrastusta. Kangasalan Seurakunnan erityisnuorisotyölle on lahjoitettu kunnostusta kaipaavia pelejä niin, että taitoja pääsee harjoittamaan joka tapauksessa.

Ilmoittautumiset Mopotallille paikanpäällä Tapulintie 2