4H-KESÄLEIRI 2023

Leiri täynnä! Kiitos ilmoittautuneille! 

6.6.- 9.6.2023 (ti-pe)

Leiri on suunnattu 3-6 -luokkalaisille (2010-2013 syntyneet)

Leirille otetaan 20 leiriläistä ilmoittautumisjärjestyksessä!!!

Viimeinen mahdollinen ilmoittatumispäivä on 7.5.2023

4H-leirimaksu: 

16.4.2023 mennessä ilmoittatuneille 4H-jäsenille 70 €/leiriläinen, sen jälkeen ilmoittatuneille 4H-jäsenille 90 €/leiriläinen !

En ole jäsen, enkä halua liittyä jäseneksi 140 € ja vastaan leiriaikaisesta vakuutamisesta itse.

Ilmoittauminen leirille tästä linkistä!


Kangasalla Vahderpään leirikeskuksen kauniissa maisemissa Längelmäveden rannalla. Osoite Vahderpääntie 84, 36200 Kangasala. (kartta: google maps)

Lisätieto Vahderpäästä: https://www.kangasala.fi/wp-content/uploads/2018/04/Vahderpaan-esite-ja-hinnasto-1.9.2017-vrkaikaylitykset.pdf

Leiri alkaa tiistaina 6.6. kello 17.00, toivottavasti pääset kuitenkin paikalle ennen klo 18.30.

Leiri päättyy perjantaina 9.6. kello 11.00. Vanhemmat ovat tervetulleita jo klo 10:00 alkaen leirin päättäjäisiin jolloin heille on tarjolla pientä purtavaa ja kupponen kahvia. Leirin johtajana toimii Paula Saarela ja lauma apuohjaajia. 


Ohjelma:

Makkaranpaistoa, ulkoilua, luontoretkeilyä, uimista, saunomista, monenlaista seikkailua ja mukavaa yhdessäoloa. Teemme käsillämme leirimuiston! Leirillä on myös mahdollisuus rannalta mato-ongintaan.

Ottakaa omat mato-onget mukaan!


Vakuutukset:

4H-järjestöllä on kaikki jäsenet kattava tapaturmavakuutus.


Allergiat ja lääkitykset:

Ilmoitathan etukäteen allergioista ja mahdollisista lääkityksistä, jotta tieto saadaan keittiöön ja kaikille ohjaajille. Emme voi tarjota leirin aikana erityisruokavaliota. Kaikki ruuat ovat vähälaktoosisia. Ilmoittautumisen yhteydessä täytätte turvallisuustietolomakkeen. Lisäksi voitte laittaa lisätietoa leiriläisestä myös sähköpostilla: kangasala@4h.fi tai puh: 040 510 9959.


Huoneet ovat 4–6 -hengelle. Vuoteissa on patja, tyyny ja peite. Tuo siis mukanasi omat vuodevaatteet (lakana, pussilakana, tyynyliina) tai makuupussi ja tyynyliina. Ystävän kanssa on mahdollisuus päästä samaan huoneeseen, kun asiasta ilmoittaa paikan päällä.


Ruokailut +kioski

Valiettavasti emme pysty tarjoamaan eritysruokavalioita. Tarjoamamme ruoka on vähälaktoosista. Leirillä tarjotaan ruokailut seuraavasti:

tulopäivä: iltapala

2. päivä: aamupala, lounas, päivällinen ja iltapala

3. päivä: aamupala, lounas, päivällinen ja iltapala

lähtöpäivä: aamupala

Lisäksi lounaan jälkeen on aina kioski auki, voitte laittaa lapselle mukaan muutaman euron. (mielellään enintään 10€ ja kolikkoina).


Mitä mukaan?

Vuodevaatteiden/makuupussin lisäksi ota mukaan seuraavat varusteet: yöasu, alusvaatteita, peseytymisvälineet (pyyhe, hammasharja, saippuaa), puhdas, lämmin ulkopusakka (iltanuotiolle) ja kumisaappaat + sadevarusteet. HUOM! myös uikkarit mukaan - saunomme ja uimme.


Päälle/mukaan:

Kannattaa laittaa vaatteet, jotka saavat hieman tuhriintua kun olemme ulkona ja askartelemme. Tärkein mukaan otettava asia on kuitenkin reipas ja iloinen leirimieli.


Leirille soittaminen:

Parhaiten tavoitat ohjaajat aamulla aikaisin tai illalla myöhään.

Paula Saarela, leirin johtajan numero on 040 219 1514.

Leirikeskukseen EI OLE puhelinta. Leiriltä soittaminen: Leirille saa ottaa oman puhelimen mukaan omalla vastuulla, emme vastaa leiriläisten elektroniikkalaitteista. On hyvä että, keskustelisitte tästä asiasta kotona ennen leiriä!

Toiminnan/ohjelman aikana ON KÄNNYKKÄKIELTO!


Koti-ikävä:

Kotona on hyvä keskustella koti-ikävästä etukäteen ja rohkaista lasta.


Ilmoittauminen leirille tästä linkistä!


Lisätietoja ja tarkennuksia numerosta:

Mikko Tahlo 040 510 9959 arkisin ma-pe klo 9.00 – 15.00.